SPEL
BEN IK ? IN BEELD

In het spel Ben ik ? in Beeld  staat het alledaagse leven van zes Tilburgers met een verstandelijke beperking centraal. Op speelkaarten in de zes kleuren van het Ben ik ? in Beeld-logo ziet u foto's van de zes modellen van het project in situaties op hun werk,thuis,in hun vrije tijd en met hun vrienden, familie en/of mede(Til)burgers.

Op iedere kaart staat een vraag onder de foto , met drie mogelijke antwoorden.Slechts één van de drie antwoorden is realiteit. Spelers proberen te raden welk antwoord "de ware" is. Bedoeling van het spel is dat u meer te weten komt over deze zes  personen en hun alledaagse leven, maar ook dat u met medespelers van gedachten  wisselt over uw denkbeelden. Ideeën over mensen met een beperking  worden getoetst aan de praktijk van alledag.

Het spel Ben ik ? in Beeld  is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Het kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers,maar ook met twee tot zes groepjes. Het maximale  aantal spelers per spel is 12 personen.Als er meer spelers zijn, dan kunnen zij meekijken en meedenken.

Het spel duurt maximaal anderhalf uur.

Meldt U aan voor het spel door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar KORT@tilburg.nl . U kunt ook bellen naar KORTmedewerkers Laura Einsle of Atty Bax 013 - 5429231.

spel

 

 

 

 

[ spel regels ↓ ]
 
||
Project by Anne Pillen QuickTIme Player↓ Flash Player↓ website & graphic design by m3webdesigns.org