PLAATS
BEN IK ? IN BEELD

Het project Ben ik ? in Beeld  is vanaf september t/m december 2005 te zien en te beleven op verschillende plaatsen  in de openbare ruimte van Tilburg. De Ben ik ? in Beeld-campagne  vindt u op 80 MUPI's (affiches) in de stad Tilburg in de maanden september,oktober en november 2005. Het Spel Ben ik ? in Beeld  vindt u vanaf 9 oktober op  acht   zondagen in Café  Bet Kolen.

Meldt U aan voor het spel door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar KORT@tilburg.nl . U kunt ook bellen naar KORTmedewerkers Laura Einsle of Atty Bax 013 - 5429231.

Bet Kolen is een begrip in Tilburg. Ruim honderd jaar geleden begon de toenmalige eigenaresse Bet Kolen dit gastvrije café op dezelfde plek in Tilburg Zuid.

De warmte waarmee zij haar cafégasten tegemoet trad en de sociale bewogenenheid die zij daarbij voorstond, is tot op de dag van vandaag uitgangspunt gebleven voor de sfeer die de eigenaren van dit café willen vasthouden. Iedereen is daarom nog steeds welkom bij Bet Kolen.

Tegenwoordig biedt het café ,met een bijbehorend zalencomplex, maar liefst ruimte aan meer dan veertig verenigingen!

Hierdoor mag Bet Kolen met recht de "openbare huiskamer van Tilburg" worden genoemd. Een ideale plek dus om een spel als Ben ik ? in Beeld te spelen!

 
 

Café Bet Kolen Broekhovenseweg 111 5021 LC Tilburg

locatie.nl

download plattegrond ↓

 

 

 

 

 

 

 

 
 
   
||
Project by Anne Pillen QuickTIme Player↓ Flash Player↓ website & graphic design by m3webdesigns.org