INFO
BEN IK ? IN BEELD

Ben ik ? in Beeld  is een kunstproject van Anne  Pillen in opdracht van de gemeente Tilburg.  Ben ik ? in Beeld  is een onderdeel van  KORT (Kunstenplan Openbare Ruimte  van  Tilburg) en is mede mogelijk gemaakt door  Amarant (zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking in Midden en West- Brabant).

Ben ik ? in beeld  is een kunstproject dat aansluit bij een maatschappelijke ontwikkeling.  Steeds meer mensen met een  verstandelijke beperking worden gestimuleerd om midden in de  samenleving te staan.

Vaak is hun omgeving daarop echter nog   onvoldoende voorbereid.  Anne Pillen wil met dit kunstproject  een bijdrage leveren aan een realistische(r) beeldvorming over deze mensen.

Net als ieder ander individu zijn mensen met een verstandelijke beperking uniek en verdienen het daarom ook als zodanig onder de aandacht te worden gebracht. zes  verschillende mensen zijn daarom gevraagd om model  te zijn voor dit project. Op de pagina Modellen van deze website   kunt u nader met hen kennismaken.

Ben ik ? in Beeld  gaat over  het alledaagse leven van zes Tilburgers met een verstandelijke  beperking en hun wens om in de samenleving te staan.   Ben ik ? in Beeld  laat zien in hoeverre deze wens realiteit is.  Door deel te nemen aan Ben ik ? in Beeld  kunt u zelf een actieve bijdrage leveren aan de  doelstelling van dit project.

Via een Ben ik ? in Beeld- campagne op tachtig MUPI's (affiches) in de openbare ruimte van  Tilburg, worden  in de maanden september,  oktober en november 2005  voorbijgangers op de hoogte gebracht van het project en verwezen naar deze website. In oktober en november 2005 kan het Ben ik ? in  Beeld-spel op acht zondagen, onder begeleiding van Anne Pillen, worden gespeeld in café Bet Kolen in Tilburg. Meer informatie over de plaatsen waar u het  Ben ik ? in Beeld -project kunt vinden en hoe en wanneer u mee kunt doen aan het Ben ik ? in Beeld-spel kunt u vinden op de Plaats, Spel en Agenda-pagina's  van deze website.

 

Meldt U aan voor het spel door het inschrijfformulier in te vullen en te sturen naar KORT@tilburg.nl .

U kunt ook bellen naar KORTmedewerkers Laura Einsle of Atty Bax 013 - 5429231

 

 

 

 

 

 

 

spel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

||
Project by Anne Pillen QuickTIme Player↓ Flash Player↓ website & graphic design by m3webdesigns.org

 

 

Nedstat Basic - Free web site statistics
Personal homepage website counter
Free counter